04 Kasım 2006

fırında sütlaçtan "Hazarın Sahili"ne ya da nereden nereye

bi sürü alkol, Nizam'dan fırında sütlaç. Nizam'la aramızdaki ilişki; her seferinde "en yanığı hangisiyse ondan olsun", "yanık olsun?", "evet yanık olsun"... sonra en sıradanlarından birisi. yine de 2.5 ytl. Bolulu Hasan Usta'nın dandirik şeysi 3.75. üstelik Nizam fındığı kendi koyduğu gibi üzüm de koyuyor. bize de "koyayım BHu'ya" demek düşüyor.

BHu deyince aklıma geldi (ne de hareketli kafam yarebbim), içimde kalan şeylerden biridir: Yuhu'nun albümünü almamış olmak; "Hazarın Sahilinde". Namık vardı gitaristleri, Kıraç'la çalışıyor şimdi galiba. diğer elemanlar napar ki peki?

haa, albüm iyi miydi? bilmem. hiçbir fikrim yok. sadece o "Hazarın Sahilinde"nin küçücük bir melodisi aklımda. Mustafa Yolaşan'ın sunduğu bi "Pazar bilmem kaç"a katıldılardı. iyi gibi hissediyorum. sahi Mustafa abi napar peki?

2 yorum:

aeiou dedi ki...

mustafa yolaşan'ı gördüm tvde.. hala eskisi gibi ama biraz imaj yapmış. bıyık filan. youtubeda vardır belki.
hafıza demişsiniz aklıma geldi de hani bir türk filmi vardı birisi "cemiiiiiiil!!" diye bağırıyordu ama ne filmi hatırlayabildim, ne konusunu, ne de starlarını. cüneyt arkın'ın bir cemil'i var, komiser cemil, acaba o muydu? siz bilir misiniz? kafaya kurt oldu. dönüp duruyor dünden beri de... sorayım dedim.

kafcamus dedi ki...

olsa olsa odur diyeyim. severiz cüneyt abiyi onu da eklemeden geçmeyeyim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...