15 Mart 2007

"weg zur einfachheit"

"insanın çevresinde bir iki kişisi varsa, hayır hayır, neler de diyorum ben, yanında zayıf, zavallı ve küskün durmaktan korkmadığınız, bu haliniz yüzünden sizi cezalandırmayacak tek bir kişiye sahipseniz zenginsiniz demektir. anlayışı ancak sevdiğiniz insanlardan talep edebilirsiniz, başkalarından değil, hele kendinizden hiç değil"

Milena buradaymış yahu. üstelik ne tuhaf, İstanbul'dan almışım: 26.7.03.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Milena bulunduysa, evlere Milena servisi de basliyor demek mi bu?

kafcamus dedi ki...

yanlış anlama mı var? evlere değil efendim, anca bizim evde gerçekleşebilir hadise.

5oda1salon dedi ki...

ohh o zaman, ohh! yani durum bu alıntıdaki kadar açıksa ne âla. yani yalnızlık, küskünlük ve samimiyet konusunda söylenebilecek en güzel şeyler bunlar olsa gerek. kime teşekkür etmeliyim bu durumda? hadi sana edeyim, sen de gereken yerlere ilet, olmaz mı?

kafcamus dedi ki...

ilettik efendim... kendileri memnuniyetlerini ifade edip eklediler: "...dünyanın sadece değersizlerin başarılarını destekleyecek kadar kötü olduğuna inanmıyorum..."

ama... ama...

milena toplama kampında öldü!

Adsız dedi ki...

Afili bi şeyler yazmaktı niyetim. Hani 300 vuruşa sığacak ve vuracak cinsten. Ve fakat biraz evvel 14 yaşında, eti canımdan adam öyle laflar etti ki, parmaklarım sustu. Biliyorum ki artık, onun 'yanında zayıf, zavallı ve küskün durmaktan korkmadığı'yım. İyi de niye bu kadar üzgünüm ki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...