10 Mart 2007

narla incire gazel

sonunda nicedir aklımızda olanı yapıp, evin şeklini şemalini değiştirdik. Uygar efendi olmasaydı yapamazdım ama (kendisini blokumda meşhur edeceğime söz vermiştim nitekim). birlikteyken neden girişmedik bu işe belli değil tabii ama her durumda şimdiki haliyle daha ferah oldu. değişiklik nispeten de olsa iyi geldi. saçları da kestirdik zaten.

nar kadar enteresan olsam...

8 yorum:

ritmikmelankoli dedi ki...

biz değişikliği masanın yerine bağlayacak kadar sıradan ve sıkılgan yaşamamıştık.

Ayrıca şöhret kapılarını bu blogda aramaya kalkacağıma tokmağı avuçlar çevirim.

kafcamus dedi ki...

hep demişimdir, abukat olacağına şair olacak yetenekte bir gençtir kendisi. burada yetkililere bir kez daha sesleniyorum, görün bu çocuğu, tutun elinden.

yok, biz şiir basmıyoruz...

Adsız dedi ki...

Efendim degisiklik hayırlı olsun.
Hizmette sinir tanimayan "Kafcamus Blokculuk" olarak evinize turlar da duzenliyor musunuz? Degisikligi gormek isteyenlere boyle bir hizmetiniz var mi? Nar suyu da ikram eder misiniz?

Imza:Anonim

kafcamus dedi ki...

sayın anonim,

evvela, "kafcamus'un anonimi" mi, düz anonim mi? saniyen, eve tur meselesini nar suyunu beraberinizde getirirseniz ancak düşünebiliriz. salisen, nar suyu dediğiniz nane konsantreyse içmem, içeni kınarım. saf nar suyunu yapan var mı, bilmiyorum ben. hepisi konsantre nar suyundan, dikkat isterim...

Adsız dedi ki...

Evvela neden nar kadar enterasan olmak istediginizi bahseder misiniz?

Anonim anonimdir neden bu sahiplenmecilik?

kafcamus dedi ki...

anonim anonim,

olay şöyle gelişti: ta ne zaman aklıma esip de aldığım, buzdolabının üstünde öylece durup duran narı bir gün ayıklamaya karar verdim. ayıklarken, bir yandan da kendime sürekli "ne kadar enteresan meyve lan bu" deyip durdum. o incecik zarları kaldırınca altından ne çıkacağını kestiremiyorsun, kestirdin diyelim, kıyıya köşeye sıkışmış bir tane oluyor mutlaka.

ben de ona istinaden narın enteresanlığını vurgulama arzusu içine girmiş idim. kendimin enteresanlığı ana mevzuu değil yani.

sahiplenme konusunda ise o kadar anonim var, kim kimdir tanıyalım, bilelim ona göre bir hukuk geliştirelim dedim. yoksa ben kim yılların anonimini sahiplenmek kim...

kafcamus dedi ki...

sayın sarıçizmelicem,

gerçekten mersin'den yarışmaya katılan okurlarımız için altın değerinde bir bilgi aktarımında bulundunuz. heyhat, ben kutu nar sucularını kast etmiştim. yoksa burada çık İstiklal'e çılgın dürümcü'de olsun bambi'de olsun alayında bulmak mümkün taze sıkılmış nar suyusunu (çılgın'da içmişliğim de var hatta, güzeldir).

nar ve ilgi çekicilik meselesinde anonim anonime yaptığım açıklamaya bakınız. lakin biz nar'ı argoda değil, bir de neşet ertaş'ta biliriz.

kabakmeltemi dedi ki...

"nar gibi güzelliğin gizli..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...