31 Ekim 2008

my left shoulder



az şey değil tabuta girer gibi içine girip kafanda dönüp duran sesleri dinlemek. bir zaman sonra "şimdi ne diyorlar" bile diyorsun, sonra derken nasıl yanılsamalar bunlar anlıyorsun. mr denilen aletten bir tane alıp eve koymak gerek belki de; kafanın kendi sesleri yetersiz kaldığında kendini içine atmak için.

tüm hikayenin sol omuzda cereyan etmesinde hikmet arayanlardan olmayalım demek de bir yerde mümkün değil tabii...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bahsettiğinizi, omzu iki ay önce çıkmış ve kopan bağları seyretmek isteyen doktoru tarafından taktuka makinasına itilmiş sora da tedavi diye duvarda parmaklarla örümcek yürümesi hareket verilmişler sizi anlar , evet ...

yavuzy dedi ki...

geçmiş olsun... benimki de sol eldi. tıbbi alet edevat ve hastane kokusu bedenden ve mekandan uzak olsun derim. eve alınacaksa fotokopi makinasının son versiyonu olan bir şey var ya, marka vermek istemiyorum, ondan alınmalı!

Nisa dedi ki...

House izleyin diyorum sevgili Kafcamus, MR o zaman yemek yemek, tuvalete gitmek kaar doğal gelicek.

kafcamus dedi ki...

sevgili banu,

benimkinin "bursit" gibi bir adı var. örümcek kısmına hala gelemedim, voltaren'e dayanmaya devam ediyoruz.

kafcamus dedi ki...

aziz kardeşim d.e.,

sağolunuz. fakat fotokopi makinası içine girilip yatılabilecek bir alet değil yahu. bu mr nanesi zorlayınca fotokopi de çeker bence, zaten yaptığı bir tür fotokopi çekimi değil mi aslında?

kafcamus dedi ki...

kıymetli nisa,

house ne yahu? sanırsam bir diziden bahsediyorsunuz fakat bizim televizyon düz antenli olup, öyle alengirli olmadığından ben bilmiyorum. cehaletime verin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...